email: henk@elektro-assist.eu

Tel.: +31 (0)71 - 40 75 502

Mob.: +31 (0)6 - 24 30 9430

Advies en begeleiding

U kunt gebruik maken van meer dan 30 jaar kennis en ervaring in de elektrotechniek.

Elektro-Assist kan u helpen bij het maken van keuzes rond:

- nieuwe elektrotechnische installaties
- renovatie van installaties
- uitbreiding van installaties.

Met achtergrondkennis van KNX-systemen, brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging en zonnestroominstallaties kunnen wij u vakkundig van betrouwbaar advies voorzien.

Ondersteuning

Gaat u een villa, een kantoorgebouw, een bedrijfspand, een zorginstelling, of wat voor een pand dan ook (laten) bouwen, dan krijgt u te maken met allerlei vragen op het gebied van elektrotechnische installaties, zoals:

- Hoe wil ik de installatie bedienen: conventioneel of via een bussysteem?
- Welk type verlichting is het beste?
- Wil ik gaan beveiligen? En op welke manier?
- Hoe kan de installatie duurzaam worden?
- Waar moeten aansluitpunten komen en hoeveel?
- Welk type data netwerk is het juiste?
- Enzovoorts….

Elektro-Assist helpt u bij het beantwoorden van deze vragen en ondersteunt u bij het maken van de juiste keuzes rond de elektrotechnische installaties.

Elektro-Assist kan u ook ondersteunen met het uittekenen van de elektrotechnische installaties. Elektro-Assist tekent met Stabicad en Revit en ontwerpt de elektrotechnische installaties in 3D. Wij tekenen niet alleen voor de gebruiker van het gebouw, maar ook voor de architect, de installateur en de ZZP’er.

Begeleiden

U staat er bij de bouw van uw pand niet alleen voor. Elektro-Assist kan u begeleiden bij het maken van keuzes, het kiezen van installatietypen, het ontwerp van de installatie, de uitvoering, de oplevering en de nazorg. Of u nu architect bent, de opdrachtgever voor een nieuw gebouw of nieuwe villa, de opdrachtgever voor een te renoveren gebouw of de installateur; Elektro-Assist kan u in alle uitvoeringsfasen begeleiden. Ook kan Elektro-Assist u begeleiden bij opleveropnames om te beoordelen of de elektrotechnische installaties zijn gerealiseerd volgens het bestek, de afspraken en/of technische omschrijving.

Ontzorgen

In welke uitvoeringsfase van de installatie u ook bent, Elektro-Assist staat naast u en zorgt ervoor dat het maken van keuzes voor u eenvoudiger wordt.

Demo

email: henk@elektro-assist.eu

Tel.: +31 (0)71 - 40 75 502

Mob.: +31 (0)6 - 24 30 9430